Αρχική | Προφίλ | Επικοινωνία
pastaboukis.gr
 
 
 
 
Δήμος Ωρωπού
 
Πολιτεία
 
Πολιτισμός
 
Γεύσεις
 
Ταξίδια
 
Τρόπος Ζωής
 
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική » Πολιτεία » Περιφέρεια Αττικής
16-06-2017 22:24
Αντιπεριφέρεια Αν. Αττικής: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του αντιπλημμυρικού δικτύου (προϋπ/σμού 2.333.633 €) στο ανατολικό τμήμα του οικισμού Ωρωπού!
Ξεκίνησαν την Τρίτη 13 Ιουνίου οι εργασίες για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων του ανατολικού τμήματος του οικισμού Ωρωπού του Δήμου Ωρωπού, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, του Δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση και υπηρεσιακών παραγόντων από τις αρμόδιες διευθύνσεις της περιφέρειας και του δήμου.


Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 2.333.633,81€, η σύμβαση του οποίου υπογράφηκε στις 4/4/2017 με ανάδοχο εταιρεία την «ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Α.Ε.».

Η κατασκευή του αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2018. Με την κατασκευή του δικτύου σε επιλεγμένες οδούς του οικισμού, θα παραλαμβάνονται τα όμβρια που απορρέουν από τις εξωτερικές λεκάνες πριν εισέλθουν στην κατοικημένη περιοχή και μέσω συλλεκτήρα θα οδηγούνται στον Ασωπό ποταμό. Η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου είναι υψίστης σημασίας για την περιοχή, η οποία παρουσιάζει έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.

« Επιστροφή
pastaboukis.gr
Newsleter