Αρχική | Προφίλ | Επικοινωνία
pastaboukis.gr
 
 
 
 
Δήμος Ωρωπού
 
Πολιτεία
 
Πολιτισμός
 
Γεύσεις
 
Ταξίδια
 
Τρόπος Ζωής
 
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική » Πολιτεία » Περιφέρεια Αττικής
21-02-2018 19:17
Αντιπεριφέρεια Αν. Αττικής:Σύσκεψη με εκπροσώπους του Δήμου Ωρωπού για την πρόοδο των έργων της περιοχής!

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ωρωπού Θωμά Ρούσση είχε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου στο γραφείο του στην Παλλήνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου προκειμένου να διαπιστώσουν την πρόοδο των έργων και το ενδεχόμενο ένταξης νέων έργων στο πρόγραμμα της Περιφέρειας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης από την Περιφέρεια η περιφερειακή σύμβουλος Ιωάννα Στεργίου και ο διευθυντής Τεχνικών Έργων ΠΕΑΑ Γιάννης Ασπρουλάκης και από τον Δήμο Ωρωπού ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνος Δέδες και ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Δημήτρης Βελτανιώτης.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε τρία σημαντικά έργα για τη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων του δήμου Ωρωπού που θα υλοποιηθούν από την Περιφέρεια και συγκεκριμένα σε:

  1. «Β΄ Φάση του έργου “Κατασκευή αγωγών αποχέτευσης στην περιοχή νότια των οδών Ρόδων – Γαζίας και Μιμόζας του Οικισμού Βάρικο του Δήμου Ωρωπού”», προϋπολογισμού 340.000,00€ (δημοπρατήθηκε)
  2. «Μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας Ασωπού Ποταμού», προϋπολογισμού 329.351,61€ (δημοπρατήθηκε)
  3. «Βρεφονηπιακός Σταθμός Δήμου Ωρωπού», προϋπολογισμού 1.788.200,09€ (δημοπρατήθηκε).

Επιπλέον συζητήθηκε το έργο της «Κατασκευής παραλιακού πεζόδρομου Ν. Παλατίων – Μαρκοπούλου Δήμου Ωρωπού» (προϋπολογισμός: 1.100.000,00€), το οποίο θα εκτελεστεί από τον Δήμο Ωρωπού, αλλά και νέες προτάσεις της Δημοτικής Αρχής για έργα οδοποιίας και για παιδικές χαρές προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα ένταξης τους στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας.

« Επιστροφή
pastaboukis.gr
Newsleter