Αρχική | Προφίλ | Επικοινωνία
pastaboukis.gr
 
 
 
 
Δήμος Ωρωπού
 
Πολιτεία
 
Πολιτισμός
 
Γεύσεις
 
Ταξίδια
 
Τρόπος Ζωής
 
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική » Τρόπος Ζωής » Παιδί
02-04-2018 23:33
Πασχαλινό Camp για παιδιά 5-10 ετών στο Μουσείο Παιδικής Τέχνης!
-Τί θα κάνουμε όταν το σχολείο κλείσει για τις γιορτές;

-Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης μας περιμένει για να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

-Δημιουργούμε, χαιρόμαστε, παίζουμε, ανακαλύπτουμε, ζωγραφίζουμε  και γιορτάζουμε μαζί!

 -Θα πάρουμε και ένα δώρο-έκπληξη!

Αυτό το Πάσχα κάντε το πιο όμορφο δώρο: 2 εβδομάδες γεμάτες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά 5-10 ετών, πάντα με την ποιότητα του Μουσείου Παιδικής Τέχνης!

Το πιο πλούσιο & προσεγμένο πρόγραμμα camp της πόλης!
Καλώς ήρθες Άνοιξη! Οι Πασχαλινές διακοπές  είναι η καλύτερη ευκαιρία για να φτιάξουμε μια μεγάλη παρέα και να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά . Μμμ.. ο άερας μυρίζει ανθισμένα λουλούδια…Πρωινή γυμναστική και είμαστε έτοιμοι για να αφεθούμε στο μαγικό κόσμo της τέχνης. Πόσες διαφορετικές διαδρομές, ήχοι και χρώματα!

Όλα οδηγούν στην ίδια ανακάλυψη: ότι μπορούμε να κάνουμε χιλιάδες πράγματα!

Στο πλήρες πρόγραμμα του Πασχαλινού Camp του Μουσείου Παιδικής Τέχνης τα παιδιά θα  ζωγραφίσουν με αφορμή σημαντικούς καλλιτέχνες, θα εμπνευστούν  από τις εκθέσεις του Μουσείου, θα εκφραστούν σε  θεατρικά εργαστήρια και θα ταξιδέψουν  σε μαγικούς κόσμους παιδικών βιβλίων. Κι όχι μόνο! Παιχνίδια δεξιοτήτων, μουσικοκινητική, εξερευνήσεις στην Πλάκα, παιχνίδια κίνησης στον ήσυχο πεζόδρομο του Μουσείου, αλλά και δημιουργικές επισκέψεις σε γειτονικά Μουσεία, συμπληρώνουν το πιο πλούσιο και προσεγμένο πρόγραμμα camp της πόλης! Στο τέλος της μέρας, τα παιδιά επιστρέφουν σπίτι γεμάτα νέες εμπειρίες και ενθουσιασμό!

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ: 

2-3-4-5  Απριλίου 2018 και 10-11-12-13 Απριλίου 2018     /    8:00 - 15:30

(Δυνατότητα παρακολούθησης και μεμονωμένων ημερών)

Κόστος συμμετοχής και εκπτώσεις:

·         για μια ημέρα: 25 ευρώ

·         για την αγορά τουλάχιστον τριών ημερών γίνεται έκπτωση 20% και κάθε ημέρα κοστίζει 20 ευρώ

·         για την αγορά ολόκληρου του Camp το συνολικό κόστος είναι 160 ευρώ

·         για  αδέλφια γίνεται περαιτέρω έκπτωση 10%

------------------------------------------------------------------------------------
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ
ΠΡΩΙΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, Κοτσιρά Έλενα-νηπιαγωγός, εξειδικευμένη στην  Ειδική Αγωγή, στις μαθησιακές δυσκολίες και στην γραφή Braille

Για να ξεκινήσουμε μια καινούργια μέρα με χαρά, ζωντάνια, κέφι και χαμόγελο το μυστικό βρίσκεται στη πρωινή γυμναστική. Ελάτε λοιπόν να γυμναστούμε, να παίξουμε, να χαρούμε… Ελάτε να γυμνάσουμε το σώμα μας και το μυαλό μας..

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ, Κοτσιρά Έλενα-νηπιαγωγός, εξειδικευμένη στην  Ειδική Αγωγή, στις μαθησιακές δυσκολίες και στην γραφή Braille.

Το παιχνίδι αποτελεί μια δημιουργική δραστηριότητα των παιδιών που τα ευχαριστεί, τα ψυχαγωγεί και παράλληλα τα διδάσκει. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν, να εκτονωθούν, να ερευνούν τον κόσμο, να αποκτούν δεξιότητες και γνώσεις και να αναπτύσσονται σωματικά, συναισθηματικά και κοινωνικά. Ώρα για παιχνίδι λοιπόν που γοητεύει, εξασκεί και καθοδηγεί τα παιδιά με τον πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ, ΘΑ ΧΕΙ ΠΛΑΚΑ…

Η γειτονιά της Πλάκας είναι πλημμυρισμένη από πεζόδρομους και μικρές σκιερές πλατείες που συνθέτουν ένα ιδανικό μέρος για παιχνίδι. Δύο ώρες γεμάτες από ομαδικά παιχνίδια, παλιά και τωρινά, ήσυχα και ανήσυχα θα μοιάζουν με ώρες κλεμμένες από εκδρομή!

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, Φωτεινή Καπή  (Δραματοθεραπεύτρια, Ψυχοπαιδαγωγός, Ηθοποιός)

Τι φέρνει ….η Άνοιξη;

Τα χελιδόνια δεν φέρνουν την Άνοιξη… Η ίδια η Άνοιξη όμως τι δώρα φέρνει όταν έρχεται; Τα παιδιά μέσα από θεατρικές τεχνικές, ρόλους και αυτοσχεδιασμούς θα δώσουν πρόσωπο και «πνοή» στην Άνοιξη και θα έρθουν σε επαφή με τους πραγματικούς και συμβολικούς «καρπούς» που αυτή φέρνει στους ανθρώπους.

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Νίκη Αράπη-Μουσικός, μουσικοπαιδαγωγός

" Πάσχα, κόκκινα αυγά και παιχνίδια μουσικά" Μουσικοκινητικές δρστηριότητες με αφορμή τα πασχαλιάτικα έθιμα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ,  Αλεξοπούλου Φρατζέσκα, Συγγραφέας
Βιβλίο: ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΠΑΛΙ!  – Εκδόσεις Διάπλαση

Ο Άλκης που αγαπά πολύ το τένις, έρχεται αντιμέτωπος με έναν περίεργο γείτονα που πετά ΠΙΣΩ τα κίτρινα μπαλάκια του σε άθλια κατάσταση. Άραγε , αυτό θα τον σταματήσει;  Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από την συγγραφέα που πιστεύει ακράδαντα ότι όλοι οι τοίχοι μπορούν με τον κατάλληλο τρόπο να γκρεμιστούν. Τα παιδιά, θα βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο τον μικρό Άλκη να πλησιάσει το όνειρό του!

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, Αθανασία Σκληρού, εικαστικός στέλεχος  ΜΕΠΤ 

Στα εικαστικά εργαστήρια τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν να διασκεδάσουν και να εκφραστούν δημιουργώντας τα δικά τους έργα στο χώρο του Μουσείου.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:

contact@childrensartmuseum.gr
Ώρες λειτουργίας Γραμματείας: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο 10.00-14.00
Kόδρου 9, προέκταση οδού Bουλής,
Πλάκα 105 58 Aθήνα
Τ. 210 3312 621,
210 3312 750
« Επιστροφή
pastaboukis.gr
Newsleter