Αρχική | Προφίλ | Επικοινωνία
pastaboukis.gr
 
 
 
 
Δήμος Ωρωπού
 
Πολιτεία
 
Πολιτισμός
 
Γεύσεις
 
Ταξίδια
 
Τρόπος Ζωής
 
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική » Πολιτεία » Περιφέρεια Αττικής
12-04-2018 16:33
Αντιπεριφέρεια Αν. Αττικής: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τα έργα της περιοχής!

Με τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο συναντήθηκε την Τετάρτη 11 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου προκειμένου να συζητήσουν για την πορεία των έργων του δήμου που είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας.

 Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο έργο της διευθέτησης του ρέματος ΚΟΡΜΠΙ (από τη Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου μέχρι την εκβολή του), προϋπολογισμού 20.249.000,00€, το οποίο έχει ήδη δημοπρατηθεί και έχει οριστεί ανάδοχος, ενώ επισημάνθηκε ότι το μείζον ζήτημα που πρέπει να διευθετηθεί είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών των απαλλοτριώσεων, η οποία στόχος είναι να ολοκληρωθεί εντός του προσεχούς διμήνου.

Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται άλλα σημαντικά έργα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και για τις διαδικασίες που υπολείπονται για την τελική υλοποίησή τους, έργα όπως είναι η ανάπλαση της πλατείας 25ης Μαρτίου (προϋπολογισμός: 2.500.000,00€) και της πλατείας Ζησιμοπούλου (προϋπολογισμός: 569.990,00€) στη Δημοτική Ενότητα Βάρης. Επιπλέον, συζητήθηκαν και οι λεπτομέρειες για το έργο της κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ομβρίων για τη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Γιάννης Ασπρουλάκης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Νικόλαος Βάσσης.

« Επιστροφή
pastaboukis.gr
Newsleter