Αρχική | Προφίλ | Επικοινωνία
pastaboukis.gr
 
 
 
 
Δήμος Ωρωπού
 
Πολιτεία
 
Πολιτισμός
 
Γεύσεις
 
Ταξίδια
 
Τρόπος Ζωής
 
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική » Ταξίδια » Ξενοδοχεία
29-06-2018 12:54
THE 5* BOUTIQUE HOTEL CAMVILLIA RESORT
Όταν η πολυτέλεια συναντά την απλότητα κι όταν η μαγεία της φύσης συναντά την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης, τότε ξέρεις ότι έχεις περάσει την είσοδο του 5* Boutique Hotel Camvillia Resort. Έχοντας τη έννοια της λέξης “φιλοξενία” συνυφασμένη με όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται, το προσωπικό του πολυτελούς ξενοδοχείου μας υπόσχεται να σας προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής.


Χτισμένο αμφιθεατρικά σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες της μαγευτικής Μεσσηνίας, σε απόσταση αναπνοής από την ιστορική Κορώνη, το συγκρότημα των άριστα διαμορφωμένων και ανεξάρτητων κατοικιών υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη. Για οικογενειακές στιγμές διασκέδασης στο μαγευτικό φυσικό περιβάλλον, για στιγμές χαλάρωσης με φίλους στην κεντρική πισίνα που δένει αρμονικά και γίνεται “ένα” με τα καταγάλανα νερά του Μεσσηνιακού κόλπου ή ακόμα για στιγμές απόλυτης ηρεμίας βυθισμένες στην πολυτέλεια μιας ιδιωτικής πισίνας, το 5* Boutique Hotel Camvillia Resort θα μετατρέψει τις διακοπές σας σε μία εμπειρία αισθήσεων και συναισθημάτων.

Ζήστε από κοντά τη μοναδική αρχιτεκτονική του τόπου σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό “πέτρινης παράδοσης” και μοντέρνας εσωτερικής διακόσμησης. Πέτρινοι τοίχοι, ξύλινα δάπεδα, βεράντες και κήποι που αγγίζουν το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας σε ένα φυσικό περιβάλλον στολισμένο από ελαιώνες, συνθέτουν τον απόλυτο προορισμό για όσους δεν αναζητούν απλά μία διαμονή αλλά μια νέα αξέχαστη εμπειρία.

Boutique Hotel Camvillia Resort,
Vounaria- Koroni
, Greece
Tel.
:+30 2725042131,
Email: info@camvillia.gr
« Επιστροφή
pastaboukis.gr
Newsleter