Αρχική | Προφίλ | Επικοινωνία
pastaboukis.gr
 
 
 
 
Δήμος Ωρωπού
 
Πολιτεία
 
Πολιτισμός
 
Γεύσεις
 
Ταξίδια
 
Τρόπος Ζωής
 
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική » Γεύσεις » Εστιατόρια
10-07-2018 10:07
La Argentina Restaurant (ΧΑΛΑΝΔΡΙ)

«Παιδί» του ιστορικού «Argentina», του εστιατορίου στο Καλέντζι Μαραθώνα που η φήμη του είναι γνωστή και πέρα από τα ελληνικά σύνορα, το La Argentina Restaurant φέρνει την αργεντίνικη κουζίνα και την αργεντίνικη κουλτούρα γενικότερα, πιο κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Τα ηνία της επιχείρησης κρατούν τα μέλη της οικογένειας Μυλωνά, που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στη βόρεια Αργεντινή, και ήταν εκείνοι που το 1979 έφεραν στην Ελλάδα το «επαναστατικό» ψήσιμο του κρέατος… ala argentina.

Από τότε, σερβίρουν με υπερηφάνεια τη διάσημη πλέον τεράστια και ζουμερή μπριζόλα-σήμα κατατεθέν τους, η οποία προέρχεται από ανώτατης ποιότητας φρέσκα μοσχάρια γάλακτος και ψήνεται σε απόσταση από τα κάρβουνα, συνοδευμένη από λαχανικά του κήπου της οικογένειας.

Δεν είναι τυχαίο που ένας στους τέσσερις Έλληνες, έχει γευθεί τις αργεντίνικες νοστιμιές που ετοιμάζει η οικογένεια Μυλωνά με αγάπη και μεράκι όλα αυτά τα χρόνια, ενώ «διαφήμιση» για εμάς αποτελεί και το γεγονός ότι αρκετοί από τα εκατομμύρια τουριστών που κάθε χρόνο επισκέπτονται την Ελλάδα, έχουν ως μοναδικό προορισμό το «Argentina».


Το ίδιο υπέροχο γευστικό ταξίδι στη μακρινή Αργεντινή μπορεί πια κανείς να απολαύσει και στο La Argentina Restaurant που άνοιξε τις πύλες του λίγο πριν την «αυγή» του 2018 στο Χαλάνδρι. Όπως και στον Μαραθώνα, έτσι και εδώ κυριαρχούν τα παραδοσιακά υλικά όπως το σκόρδο, ο μαϊντανός και το aji (αχί) για την παρασκευή των πιάτων, που συνδυάζονται ιδανικά με το εξαιρετικής ποιότητας κρασί Malbec, υπό τους ήχους αργεντίνικης μουσικής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασιλέως Γεωργίου, Χαλάνδρι, Ελλάδα (είσοδος από Βαλαωρίτου)
Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 210 68 27 215
Email: info@argentina-restaurant.gr

« Επιστροφή
pastaboukis.gr
Newsleter