Αρχική | Προφίλ | Επικοινωνία
pastaboukis.gr
 
 
 
 
Δήμος Ωρωπού
 
Πολιτεία
 
Πολιτισμός
 
Γεύσεις
 
Ταξίδια
 
Τρόπος Ζωής
 
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική » Γεύσεις » Εστιατόρια
19-07-2018 11:09
ΡΙΦΙΦΙ Αγαπημένο εστιατόριο στα Εξάρχεια!
Το ΡΙΦΙΦΙ κλείνοντας μόλις την πρώτη του δεκαετία, κατάφερε να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα εστιατόρια που θα αποκαλούσαμε «κλασικά». Κρατώντας πάντα ψηλά την ποιότητα και την αισθητική του ανανεώνει τις γεύσεις του με τέτοια συχνότητα ώστε οι φίλοι του να έχουν πάντα την ευκαιρία να γευτούν κάτι καινούριο, πλάι στα πιάτα που αγαπήθηκαν και μένουν σταθερή επιλογή στο πέρασμα των χρόνων.
Προσανατολισμένο από την αρχή στο να δημιουργεί ιδιαίτερες γεύσεις συνδυάζοντας υψηλής αξίας υλικά σε πολύ προσιτές τιμές, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή τόσο για το μεσημεριανό γεύμα όσο και για τη βραδινή έξοδο.Το menu επιμελείται η πολύ ταλαντούχα και χρόνια συνεργάτης Άννα Δήμα Λαχί. Επιλέγει και συνδυάζει αγνά υλικά από όλη την Ελλάδα και μερικές φορές «πειράζοντας» παραδοσιακές συνταγές, προσφέρει στον έκπληκτο ουρανίσκο μας γεύσεις μοναδικές και ιδιαίτερες!
Αρνάκι σιγοψημένο για 24 ώρες αρωματισμένο με φρέσκο θυμάρι και αντιναχτές πατάτες, χοιρινός λαιμός σιγοψημένος για 12 ώρες σε σάλτσα μπαλσάμικου με τζίντζερ και μαύρες σταφίδες συνοδευόμενο από πουρέ γλυκοπατάτας, φρέσκιες χειροποίητες παπαρδέλες με κιμά από ποικιλία μανιταριών και λάδι μαύρης τρούφας είναι μερικές από τις προτάσεις τους! Ότι και να δοκιμάσετε θα σας καταπλήξει!
Εστιατόριο Ριφιφί

Εμμανουήλ Μπενάκη 69 & Βαλτετσίου
10681 Αθήνα
Phone: 210-3300237
« Επιστροφή
pastaboukis.gr
Newsleter