Αρχική | Προφίλ | Επικοινωνία
pastaboukis.gr
 
 
 
 
Δήμος Ωρωπού
 
Πολιτεία
 
Πολιτισμός
 
Γεύσεις
 
Ταξίδια
 
Τρόπος Ζωής
 
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική » Ταξίδια » Ξενοδοχεία
02-08-2018 11:38
Alas Resort & Spa (Μονεμβασία)
Η φιλοξενία στην Ελλάδα ξεκινά από το σπίτι, όπου οι άνθρωποι μοιράζονται το «ψωμί και το αλάτι» στο τραπέζι.
Το Alas Resort & Spa, με βάση την αρχαία ελληνική λέξη για το αλάτι, αντιπροσωπεύει την φιλοξενία σε ένα σύγχρονο και όμορφο περιβάλλον που θα σας κόψει την ανάσα.

Πρόκειται να απολαύσετε τα καλύτερα της Λακωνίας και της Πελοποννήσου από την άνεση του Alas, ένα ευχάριστο τεσσάρων αστέρων boutique ξενοδοχείο στην Μεσόγειο. Ακριβώς δίπλα σε ένα παραδοσιακό παραθαλάσσιο χωριό, που προσφέρει τα καλύτερα της Ελλάδας, το Alas θα σας μαγέψει με την πανοραμική θέα στην θάλασσα, την διακριτική πολυτέλεια, την μεγάλη πισίνα και το μοντέρνο της μπαρ, την αμμώδη παραλία, τις πρώτης κατηγορίας θεραπείες σπα και το γκουρμέ εστιατόριο του.


Το καλύτερο από όλα, το κατάλυμα αποτελεί εφαλτήριο για να ανακαλύψετε όλα τα εξαιρετικά αξιοθέατα της Πελοποννήσου, όπως το κάστρο της Μονεμβασιάς, την ερημωμένη πόλη του Μυστρά και το μαγευτικό νησί της Ελαφονήσου. Μυστικά αξιοθέατα όπως η βυθισμένη πολιτεία στο Παυλοέτρι, το Σπήλαιο της Καστανιάς, το εντυπωσιακό κάστρο του Γερακίου, το απολιθωμένο δάσος κοντά στην Νεάπολη και η παραλία της Πλύτρας είναι από τα σημεία που σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε. Σε λίγο πιο μεγάλη απόσταση είναι οι στοιχειωμένοι πέτρινοι πύργοι της Βάθειας, η πανέμορφη πόλη τα Νεάπολης και το Σπήλαιο του Δυρού.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Alas Resort & Spa
Μονεμβασία, Elia Laconias Peloponesse Greece
T +30 27320 57500
info@alasresort.gr
www.alasresort.gr

« Επιστροφή
pastaboukis.gr
Newsleter