Αρχική | Προφίλ | Επικοινωνία
pastaboukis.gr
 
 
 
 
Δήμος Ωρωπού
 
Πολιτεία
 
Πολιτισμός
 
Γεύσεις
 
Ταξίδια
 
Τρόπος Ζωής
 
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική » Ταξίδια » Ξενοδοχεία
23-08-2018 12:00
FOUR SEASONS HYDRA (ΥΔΡΑ)

Το FOUR SEASONS HYDRA, δημιουργήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα ώστε να μπορεί να παρέχει όλες τις ανέσεις και να καλύπτει τις απαιτήσεις όσων επιθυμούν να ζήσουν αξέχαστες στιγμές στο νησί της Ύδρας.

Ένα παλιό πέτρινο αρχοντικό, λυτό και απέριττο, χτισμένο κατά μήκος της ακτής Πλάκες Βλυχού της Ύδρας, κρατάει φυλαγμένα για σας εικόνες και χρώματα της θάλασσας. Πλήρως ανακαινισμένο το 2008 το FOUR SEASONS HYDRA αποτελείται από υπερπολυτελείς σουίτες, η κάθε μια εμπνευσμένη από την μαγεία των χρωμάτων των τεσσάρων εποχών.

Το ξενοδοχείο Four Seasons Hydra βρίσκεται στις Πλάκες Βλυχού, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και περικυκλωμένο από κήπους γεμάτους λουλούδια και ελαιώνες. Αυτός ο μικρός παράδεισος, είναι ο ιδανικός τόπος για να οργανώσουμε μαζί το πιο σημαντικό πάρτυ της ζωής σας, ακόμη και για να τελέσετε το μυστήριο του γάμου σας, αφού σε πολύ κοντινή απόσταση υπάρχουν ρομαντικά εκκλησάκια, όπως και να περάσετε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος στην νυφική μας  Σουίτα.

Επίσης λόγω της θέσης του ξενοδοχείου, στο Four Seasons Hydra διοργανώνονται οι πιο άψογες εκδηλώσεις στην Ύδρα όπου τα αγαθά, η άνεση και η εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με την προσοχή στη λεπτομέρεια, παρέχουν ένα περιβάλλον που είναι διακριτικό, λιτό και πολυτελές μαζί,  και όσο επίσημο ή ανεπίσημο εσείς επιθυμείτε.

Επικοινωνία

T. +30 22980 53698

info@fourseasonshydra.gr

« Επιστροφή
pastaboukis.gr
Newsleter