Αρχική | Προφίλ | Επικοινωνία
pastaboukis.gr
 
 
 
 
Δήμος Ωρωπού
 
Πολιτεία
 
Πολιτισμός
 
Γεύσεις
 
Ταξίδια
 
Τρόπος Ζωής
 
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική » Ταξίδια » Ξενοδοχεία
28-08-2018 11:10
Dion Palace Resort & Spa (ΛΙΤΟΧΩΡΟ)

Το πολυτελές συγκρότημα “Dion Palace Resort & Spa”, πλήρως ανακαινισμένο, με νέα διεύθυνση, αποτελεί κορυφαία επιλογή για Έλληνες και ξένους επισκέπτες που επιθυμούν διακοπές δίπλα στη θάλασσα, σε υπέροχο φυσικό περιβάλλον κάτω από τον μυθικό Όλυμπο, με άριστη ποιότητα διαμονής, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.


Το υπερσύγχρονο SPA, αποτελεί μοναδική επιλογή για χαλάρωση, ευεξία, αναζωογόνηση και ομορφιά. Το ξενοδοχείο προσφέρεται για διακοπές, συνέδρια και επιχειρηματικές συσκέψεις, δεξιώσεις γάμου και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις σε συνδυασμό με διαμονή.


Το “Dion Palace Resort & Spa” προσφέρει φιλοξενεία και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ικανές να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουν αξέχαστες διακοπές.

 Ακόμη το “Dion Palace Resort & Spa”, προσφέρει απόλυτη εμπειρία διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους.

Στους πανέμορφους κήπους ανάμεσα στα δένδρα, διαθέτουμε μια υπαίθρια παιδική χαρά και το Μini Club που λειτουργεί για παιδιά από 4 έως 12 ετών. Διαθέτει έμπειρο προσωπικό για τη δημιουργική και διασκεδαστική τους απασχόληση. Η παιδική πισίνα βρίσκεται σε απόσταση μόλις 15 μέτρων.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Γρίτσα Λιτοχώρου, Νομός Πιερίας, Ελλάδα

Τηλέφωνο: (+30)23520.61431

E-mail: info@dionpalace.com

« Επιστροφή
pastaboukis.gr
Newsleter