Αρχική | Προφίλ | Επικοινωνία
pastaboukis.gr
 
 
 
 
Δήμος Ωρωπού
 
Πολιτεία
 
Πολιτισμός
 
Γεύσεις
 
Ταξίδια
 
Τρόπος Ζωής
 
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική » Ταξίδια » Ξενοδοχεία
31-08-2018 11:21
Alexander Beach Hotel & Spa (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)
Τα άνετα δωμάτια, οι πολυτελείς σουίτες τους και οι υπόλοιπες πεντάστερες εγκαταστάσεις του εμβληματικού Alexander Beach Hotel & Spa, προνομιακά τοποθετημένου σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης (περιοχή Νεά Χιλή), στην γαλαζοπράσινη αγκαλιά του Θρακικού πελάγους και μέσα σε ένα παραμυθένιο ελαιώνα 30 στρεμμάτων, κρύβουν μια μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση φιλοξενίας.
 


Είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο με διεθνείς προδιαγραφές και παροχές όπου τα πάντα, από την παιδική χαρά, τον παιδότοπο και το ασυναγώνιστο ελληνικό πρωινό τους με επιλεγμένα τοπικά προιόντα, ως το Alexander Spa με τις εξειδικευμένες θεραπείες ελβετικής και γαλλικής προέλευσης και το gourmet εστιατόριο Symposio είναι φτιαγμένα, πέρα και πάνω από όλα, με μεράκι.
Στόχος τους είναι να σας προσφέρουμε μία ασυναγώνιστη εμπειρία φιλοξενίας.


Ένα υπέροχο ελληνικό πρωινό με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, ένας δροσερός χυμός φρούτων στο pool bar-όαση καλοκαιρινής δροσιάς, ένα καλοφτιαγμένο cocktail στο εστέτ Orion Bar ή ένα απολαυστικό μενού στο Symposio restaurant.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ακαταμάχητες γαστρονομικές επιλογές που προσφέρει η οικογένεια του Alexander Beach Hotel & Spa στους επισκέπτες του.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διεύθυνσή μας είναι :

Alexander Beach Hotel & Spa
Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης
68131 Αλεξανδρούπολη - Ελλάδα

Tηλ.: (+30) 25510 39290
Email: info@alexbh.gr
« Επιστροφή
pastaboukis.gr
Newsleter