Αρχική | Προφίλ | Επικοινωνία
pastaboukis.gr
 
 
 
 
Δήμος Ωρωπού
 
Πολιτεία
 
Πολιτισμός
 
Γεύσεις
 
Ταξίδια
 
Τρόπος Ζωής
 
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική » Τρόπος Ζωής » Παιδί
31-08-2018 11:46
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΛΑΙΣΙΟ)

Goomby Τσάντα Σχολική Ανατομική Limited Rainbow


Με μια ματιά

Μη προσμένεις τη βροχή για να δεις το ουράνιο τόξο. Τώρα με τη νέα τσάντα Limited Rainbow, πολύχρωμα σύννεφα, χρωματιστές σταγόνες βροχής ,λαμπερά αστέρια και ένα μεγάλο fluffy ουράνιο τόξο θα σε συνοδεύουν στο σχολείο. Η τσάντα διαθέτει αδιαβροχοποιημένη επένδυση, ΥΚΚ φερμουάρ αλλά και 4 θήκες για μεγαλύτερη άνεση. Δύο μεγάλες κεντρικές, η μία με ενίσχυση για μεταφορά laptop και 2 μπροστινές μικρότερες θήκες, η μία με εσωτερικές τσέπες για καλύτερη οργάνωση. Ακόμα, ανατομική αεριζόμενη πλάτη με επιπλέον ενίσχυση, εργονομικοί αεριζόμενοι ιμάντες πλάτης και ιμάντας στήθους, διχτυωτές πλαϊνές θήκες για μεταφορά παγουριού και ενισχυμένο χερούλι μεταφοράς.

34,88 €Goomby Τσάντα Σχολική Ανατομική Limited Tropical Flamingo


 

Με μια ματιά

Υιοθέτησε τροπική διάθεση όλη τη σχολική χρονιά με τη σχολική τσάντα Limited Tropical Flamingo. Τα ροζ flamingo θα σου φτιάξουν τη διάθεση και το glitter στην επιγραφή "TROPICAL VIBES" θα κλέψει τις εντυπώσεις! Διαθέτει αδιαβροχοποιημένη επένδυση, ΥΚΚ φερμουάρ αλλά και 4 θήκες για μεγαλύτερη άνεση. Δύο μεγάλες κεντρικές, η μία με ενίσχυση για μεταφορά laptop και 2 μπροστινές μικρότερες θήκες, η μία με εσωτερικές τσέπες για καλύτερη οργάνωση. Ακόμα, ανατομική αεριζόμενη πλάτη με επιπλέον ενίσχυση, εργονομικοί αεριζόμενοι ιμάντες πλάτης και ιμάντας στήθους, διχτυωτές πλαϊνές θήκες για μεταφορά παγουριού και ενισχυμένο χερούλι μεταφοράς.

34,88 €Goomby Τσάντα Σχολική Ανατομική Limited Mermaid

 Με μια ματιά

Ποιος είπε πως οι γοργόνες δεν πηγαίνουν σχολείο; Κάνε την τάξη σου βυθό με τη σχολική τσάντα Limited Mermaid. Η ουρά της γοργόνας με τις πούλιες σε αποχρώσεις του βυθού θα τραβήξει τα βλέμματα όλων!

Διαθέτει αδιαβροχοποιημένη επένδυση, ΥΚΚ φερμουάρ αλλά και 4 θήκες για μεγαλύτερη άνεση. Δύο μεγάλες κεντρικές, η μία με ενίσχυση για μεταφορά laptop και 2 μπροστινές μικρότερες θήκες, η μία με εσωτερικές τσέπες για καλύτερη οργάνωση. Ακόμα, ανατομική αεριζόμενη πλάτη με επιπλέον ενίσχυση, εργονομικοί αεριζόμενοι ιμάντες πλάτης και ιμάντας στήθους, διχτυωτές πλαϊνές θήκες για μεταφορά παγουριού και ενισχυμένο χερούλι μεταφοράς.

34,88 €


ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΑΙΣΙΟ
« Επιστροφή
pastaboukis.gr
Newsleter