Αρχική | Προφίλ | Επικοινωνία
pastaboukis.gr
 
 
 
 
Δήμος Ωρωπού
 
Πολιτεία
 
Πολιτισμός
 
Γεύσεις
 
Ταξίδια
 
Τρόπος Ζωής
 
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική » Δήμος Ωρωπού » Δημοτικές Εκλογές 2019
06-11-2018 21:21
Κων/νος Λίτσας (Υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού): Καλώ την Δημοτική Αρχή να απομακρύνει την ανώνυμη εταιρεία και να παραχωρήσει το Σχολείο στην λειτουργία του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ωρωπού!
Η αδυναμία τόσο της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της Περιφέρειας όσο και της  παρούσης Δημοτικής Αρχής να είναι συνακόλουθες  των αποφάσεων της Κυβέρνησης για την λειτουργία της Δομής του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Ωρωπού, προκαλεί κάθε δημότη που νιώθει ότι ακόμη και σε θέματα που αφορούν παιδιά και οικογένειες υπάρχει πολιτική αναλγησία, αντί κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.
Με το παρόν δελτίο, καταγγέλλω ως άνθρωπος, ως δημότης, ως εκπαιδευτικός και ως γονέας, την Δημοτική Αρχή για το δικό της μερίδιο ευθύνης που είναι η πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, της 12ης Μαρτίου 2018, για παραχώρηση του ισογείου χώρου του Γυμνασίου Σκάλας Ωρωπού, στην ανώνυμη εταιρεία Κτηματολόγιο Α.Ε., αγνοώντας την προ ενός έτους ΟΜΟΦΩΝΗ  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για παραχώρηση του ίδιου χώρου για την δημιουργία του ΕΝΕΓΥΛ  Σκάλας Ωρωπού.
Σε αυτήν την ομόφωνη απόφαση στηρίχτηκε το Υπουργείο και αποφάσισε την ίδρυση του σχολείου.
Καλώ σήμερα την Δημοτική Αρχή να απομακρύνει την ανώνυμη εταιρεία και να παραχωρήσει το Σχολείο για πλήρη λειτουργία με αίθουσες διδασκαλίας για το Γυμνάσιο και το Λύκειο και τις απαραίτητες βοηθητικές στην νέα σχολική μονάδα. Η ετοιμασία βοηθητικών χώρων του σχολείου, στην οποία προέβη η σχολική επιτροπή του Δήμου, για την υποδοχή των παιδιών, είναι προσβλητική και απαράδεκτη για όλους μας.
                                                                                           Κωνσταντίνος Λίτσας
Υποψήφιος για το Δήμο Ωρωπού
« Επιστροφή
pastaboukis.gr
Newsleter