Αρχική | Προφίλ | Επικοινωνία
pastaboukis.gr
 
 
 
 
Δήμος Ωρωπού
 
Πολιτεία
 
Πολιτισμός
 
Γεύσεις
 
Ταξίδια
 
Τρόπος Ζωής
 
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική » Δήμος Ωρωπού » Δημοτικές Εκλογές 2019
04-10-2018 20:21
Διονύσης Καμπιώτης (Υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού): Οι Δεσμεύσεις μας!
Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του πολίτη, ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες της οικονομικής δυσπραγίας που βιώνει.
Στην κρίσιμη αυτή οικονομική περίοδο ο Δήμος μας, θα σταθεί δίπλα και αρωγός με ύψιστη προτεραιότητα την κοινωνική πολιτική.

 Ο πρώτος πολίτης του Δήμου δεν θα είναι ο Δήμαρχος αλλά ΕΣΕΙΣ.

· Θα μετατρέψουμε σε δύναμη δημιουργίας τον δικαιολογημένο θυμό και την ανείπωτη οργή που υπάρχει στην τοπική μας κοινωνία για την καταστροφική πορεία του Δήμου μας.

Θέλουμε έναν Ισχυρό Δήμο Ξανά!

· Ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε το αύριο του Δήμου μας μπαίνοντας στην τροχιά της εξυγίανσης, της χρηστής διοίκησης, της διαφάνειας, της ισονομίας και της αναπτυξιακής πορείας στη νέα προγραμματική περίοδο 2019-2023.

· Συμμετοχή του πολίτη στις δράσεις του Δήμου..Η σταθερή και ισότιμη συνεργασία με όλους τους φορείς, συλλόγους κι σωματεία του τόπου μας.

· Η νέα εποχή που ζούμε, δεν χρειάζεται προχειρότητες και “σωτήρες”. Χρειάζονται άνθρωποι  που διαθέτουν εμπειρία, γνώση, εργατικότητα, πνεύμα συνεργασίας και αγάπη για τον τόπο έτσι ώστε το οικοδόμημα που θα δημιουργηθεί να αποπνέει σεβασμό και ελπίδα για τον τόπο. Άνθρωποι που ζουν για τον Δήμο και όχι από τον Δήμο. Να μπει φραγμός στην αδράνεια και στη στασιμότητα, να αξιοποιηθεί κάθε επενδυτική δυνατότητα, με προτεραιότητα  στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, να μπουν γερά θεμέλια στην αναπτυξιακή πορεία, χωρίς κομματικές διακρίσεις και τοπικούς αποκλεισμούς.

Έργα παντού.

· Να δώσουμε ένα τέλος, στο μεγάλο πρόβλημα των διοδίων σε συνεργασία με τους όμορους Δήμους. Λύσεις υπάρχουν όταν οι τοπικοί άρχοντες δεν έχουν κομματικές δεσμεύσεις.

Κι εμείς δεν έχουμε. Εμείς  ζούμε για τον Δήμο και όχι από τον Δήμο.

· Με δράσεις και ενέργειες για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας με σκοπό την τόνωση της τοπικής οικονομίας και κατ’ επέκταση την αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας ιδιαίτερα των νέων. Έχουμε σκοπό να δώσουμε προοπτική στην οικονομία του τόπου μας μέσω της τουριστικής ανάπτυξης και της ανάδειξης της ανεκμετάλλευτης ιστορικής μας κληρονομιάς. Στηρίζουμε την τοπική αγορά, κερδίζοντας το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

· Με δυναμικές προσπάθειες να σταματήσουμε τη «φυγή» των Δημόσιων Υπηρεσιών και Τραπεζών, όσων απέμειναν, και την ανάγκη επιστροφής των υπηρεσιών εξυπηρέτησης των συναλλαγών των συμπολιτών μας.

· Δεν θα μετατρέψουμε τις επικείμενες δημοτικές εκλογές σε αρένα κομματικών αντιπαραθέσεων ούτε σε πασαρέλα προσωπικών φιλοδοξιών και ανέξοδων υποσχέσεων. Πιστεύουμε στον πολιτικό πολιτισμό και θα το αποδείξουμε έμπρακτα και σήμερα και αύριο.

· Διαφάνεια παντού. Δεν θα ονοματίζουμε τις απευθείας αναθέσεις, Διαπραγμάτευση. Σεβασμός στο δημόσιο χρήμα, σεβασμός στον πολίτη.

· Το αύριο του Δήμου μας χρειάζεται Νέες Ιδέες ,Εμπειρία, Νέους ανθρώπους με έμπνευση, όραμα και νέες αντιλήψεις αλλά και την πολύτιμη εμπειρία των παλαιών αυτοδιοικητικών.

Χρειάζονται λύσεις στα καθημερινά προβλήματα, ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής, περισσότερη εξωστρέφεια. Χρειάζονται καθαρές Σχέσεις με όλους τους πολίτες.

· Εγγυόμαστε την επιφυλακή, όλως των “μάχιμων” υπηρεσιών του Δήμου, όπως υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, πρασίνου και πολλών ακόμη υπηρεσιών που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

· Ωρωπός, Κάλαμος, Καπανδρίτι, Αυλώνας…… (όλες οι δημοτικές ενότητες) Όλες οι πόλεις όταν είναι ενωμένες θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Για εμάς, δεν υπάρχει μόνο μια πρωτεύουσα του Δήμου αλλά πρωτεύουσες είναι όλες οι δημοτικές ενότητες.

Στις επόμενες δημοτικές εκλογές το ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί από όλους εσάς δεν είναι ποιος θα’ ναι ο Δήμαρχος αλλά ποιον Δήμο ονειρευόμαστε.

Στο χέρι σας είναι!

« Επιστροφή
pastaboukis.gr
Newsleter