Αρχική | Προφίλ | Επικοινωνία
pastaboukis.gr
 
 
 
 
Δήμος Ωρωπού
 
Πολιτεία
 
Πολιτισμός
 
Γεύσεις
 
Ταξίδια
 
Τρόπος Ζωής
 
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική » Πολιτεία » Περιφερειακές Εκλογές Αττικής 2019
04-01-2019 16:22
Γ. Πατούλης: Μαζί με τους πολίτες κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αττική αξιοποιώντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και δίνοντας ριζικές λύσεις στις παθογένειες που υπάρχουν!
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης μετέβη στον Αυλώνα Αττικής όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους κατοίκους και τον πρώην Δήμαρχο Αυλώνα Άγγελο Σύρμα για τα προβλήματα της περιοχής.

Όπως δήλωσε αμέσως μετά ο Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Αυλώνα είχε την ευκαιρία να συζητήσει «με τους πολίτες για τα προβλήματα της περιοχής και τις κοινές ανησυχίες για το μέλλον της Περιφέρειας Αττικής».

«Η Αττική έχει ανάγκη από ένα συγκροτημένο σχέδιο που θα την οδηγήσει στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση. Οι κάτοικοί της μεγαλύτερης Περιφέρειας της Ελλάδος είναι αγανακτισμένοι.

Κάνουμε μια Νέα Αρχή για να πετύχουμε την ανάπτυξη της Μητροπολιτικής Περιφέρειας της  Αττικής.


 Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για να  δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις οικογένειές μας, για τις  γειτονιές μας και για τα παιδιά μας τα οποία θέλουμε να παραμείνουν στη χώρα και όχι να ξενιτεύονται.


Μαζί με τους πολίτες θα κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αττική αξιοποιώντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και δίνοντας  ριζικές λύσεις στις παθογένειες που υπάρχουν».

« Επιστροφή
pastaboukis.gr
Newsleter